Jeftini (LH) ovulacioni i HCG testovi u Srbiji Friday, 2019-05-24, 2:24 PM
Main | Sign Up | Login Welcome Guest | RSS
Site menu


Imam pitanje!
Vaš E-mail *:
Ime i
prezime ! *:
Poruka *:


Ukoliko imate pitanja u vezi testova, možete ih postaviti ovde.U najkraćem mogućem roku dobićete odgovor!


Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
ovulator test za ovulaciju kod zene, ovulacioni test, lh testovi u srbiji, lh test ovulacija, lhtest traČica, test urin se radi, ovulator test za ovulaciju kod zene, testovi za ovulaciju, test ovulacije, upotreba test lh traka, praćenje menstruacije i ovulacije, one step tracice za ovulaciju, test za ovulaciju


TEST TRAKA za rano otkrivanje trudnoće

Test je namenjen kvalitativnom utvrđivanju povišenog nivoa humanog horionskog gonadotropina u urinu. Rezultat se može očitati vizuelno, posle nekoliko minuta (4-5), dajuči pozitivan ili negativan test na trudnoću. Nije za unutrašnju upotrebu. Sadržaj testa dovoljan je za jednu upotrebu.
Test traka može otkriti trudnoću već oko 10 dana posle eventualnog začeća, jer se koncentracija hormona trudnoće (HCG-a) povećava nedelju dana posle oplođenja i dostiže nivo od 100 mlU/mL, u vreme izostale menstruacije.
Uzorak urina mora da bude u čistoj i suvoj posudi. Poželjno je koristiti uzorak prve jutarnje mokraće, budući da on obično sadrći najveću koncentraciju HCG-a.

Postupak izvođenja testa

1. Otvorite kesicu i izvadite test traku.

2. Uronite test traku u uzorak urina tako da strelice budu okrenute prema urinu. Pri potapanju ne prelazite označenu graničnu liniju. Izvadite traku posle 15 sekundi i položite je na čistu, suvu, neapsorbujuću površinu.

3. Sačekajte da se pojave obojene linije. U zavisnosti od koncentracije HCG-a, pozitivni rezultati mogu se videti za samo 40 sekundi. Za sve rezultate, sačekajte 5 minuta da biste potvrdili svoje zapažanje. Ne očitavajte rezultat posle više od 30 minuta.

Rezultati testa mogu biti:

Pozitivan test - na traci su vidljive dve udaljene crveno obojene linije (T-test i C-kontrolna). Trudnoća postoji.

Negativan test - Na traci je vidljiva samo jedna crveno obojena linija ( C-kontrolna). Trudnoće nema.

Nevažeći rezultat - Ne pojavljuje se kontrolna linija. To znači da je nedovoljna količina uzorka ili nepravilna procedura. Ponoviti test sa novom trakom i pogledati proceduru.

Napomena:

Intenzitet crvene boje u polju testa (T) varira u zavisnosti od koncentracije hCG-a prisutnog u uzorku.

Login form

Calendar
«  May 2019  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Vremenska prognoza


Najnovije vesti


Sva prava zadržana lhtestusrbiji © 2019
Free website builderuCoz